Belépés a csakfulbevalok.hu webáruházba

Füllyukasztó pontok

Országszerte, egyre több településen, városban van lehetőség a fülbelövést, orr és köldök piercing lyukasztást igénybe venni, szakmailag magas színvonalon működő szalonokban. Udvarias kiszolgálással, a Studex és a Medisept minőségi termékeivel várjuk kedves vendégeinket. Keressék kollégáimat bizalommal!

Árak

Piercing szúrások árai

Fül:
- orvosi fémmel 8500 Ft
- titániummal 9500 Ft

Köldökpiercing:
- orvosi fémmel 8000 Ft-tól

Orrpiercing:
- orvosi fémmel 7000 Ft 

Migrén piercing:
- orvosi fémmel 15.000 Ft
- titániummal 16.000 Ft

Shenmen piercing:
- orvosi fémmel 10.000 Ft
- titániummal 12.000 Ft

Ékszercsere:
- nálam választott ékszer esetén ingyenes
- hozott ékszerrel 1000 Ft/db

Lézeres sebkezelés, utánkezelés:
- 1000 Ft

Az első kezelés gyulladt piercing esetén ingyenes.


A fül és orr piercing belövés árai

A feltüntetett árak tartalmazzák a steril ékszert, a szakértelmet és a munkadíjat is! A fizetendő végösszeget befolyásolja, hogy melyik fülbelövő készüléket választja, a választott rendszerhez milyen anyagból gyártott és milyen fazonú belőhető fülbevalót kér. Az árakról szívesen adok bővebb tájékoztatást egy személyes vagy telefonos konzultáció után, illetve örömmel válaszolok e-mailben történő megkeresésükre is. A levélben kérem írják meg a kiválasztott fülbelövő készüléket valamint azt, hogy milyen anyagból készült belőhető fülbevalóval és melyik fazonnal szeretnék esetleg a szolgáltatást igénybe venni. 

A kiszállás díja
A fülbelövés, kiszállással az Önök otthonában térítés ellenében is igénybe vehető, ennek költségéről szívesen adok tájékoztatást miután tudom, hogy esetleg hol szeretnék a szolgáltatást igénybe venni.

 

Füllyukasztás arany ékszerrel

23.000-28.000 Ft

Studex System 75 füllyukasztás

A Studex, System 75 füllyukasztó készülékével a füllyukasztás ára az egy pár steril, nikkelmentes orvosi fém ékszerrel fazontól függően
7500 Ft - 13.000 Ft között kapható.  
Baby Box minden költséggel együtt 13.000 Ft
14 karátos aranyból készült belőhető fülbevalók előrendelés esetén állnak rendelkezésükre.
Medisept orr piercing behelyezés ára

Az orr piercing behelyezés ára a steril titánium ékszerrel és a munkadíjjal együtt 11.500 Ft. 

Gyakori kérdésként merül fel, hogy hozott orr pierciggel mennyibe kerül a szolgáltatás? 
- Sajnos azért nem tudok segíteni hozott orr piercinggel, mert a módszernek amivel dolgozom pont az a lényege, és kritériuma - ellentétben a branülel szúrt orr piercing behelyezéssel - hogy, az egyszer használatos steril kapszulába csomagolt titánium orr ékszert rögzítem az orrlyukasztó készülékhez aminek segítségével megtörténik az orrpiercing higiénikus, kíméletes, minimális fájdalommal járó behelyezése. A klasszikus, tűvel szúrt lehetőséghez képest más módszerrel dolgozom annak ellenére, hogy a végeredmény ugyan az lesz, szöveti roncsolás nélkül kerül behelyezésre az orr piercing az orrcimpába. Tehát, azért nem tudok hozott orr ékszerrel segíteni, mert a hozott orr piercinget több okból kifolyólag sem lehet a steril kapszulába csomagolni ami kompatibilis az orrlyukasztó készülékkel így a hozott piercing behelyezése technikailag kivitelezhetetlen azzal a módszerrel amivel én dolgozom.